Balkonginglasning Helsingborg

Inglasningar till volymrabatt

Begär offert på inglasning av balkonger till bostadsrättsförening i Helsingborg. Här kan du i form av styrelse i Brf eller extratillsatt balkonggrupp begära en offert på gruppbeställning av inglasningar i Helsingborg.

NIKA® – Det trygga valet sedan 1988

Med högklassiga NIKA® inglasningssystem kan du njuta av balkongen och altanen under flera olika årstider. Med ett välbeprövat, pålitligt system, och genom att äga hela processen – från egen tillverkning till montage – vill vi erbjuda er det trygga valet. Nika Inglasning AB är en del av Lasimies-koncernen.

NIKA erbjuder hjälp med hela processen och med vår erfarenhet hjälper vi er att få rätt produkt på rätt plats. NIKA har levererat inglasningar sedan 80-talet och via vår fabrik i Finland exporterar vi kvalitetsglas till flertalet länder i Europa. Våra system är testade under lång tid och utvecklade för att tåla de påfrestningar vårt nordiska klimat innebär. Läs mer om processen på inglasning brf »

Helsingborg – Begär offert

    Finns bygglov för inglasning? * JaNej
    Hur många är intresserade av att glasa in? * 1-910-1920-2930 st eller fler
    Hur hittade ni till NIKA första gången? Sökmotor (t.ex. Google)InstagramFacebookTidningsannonsRekommendationJag såg en NIKA-bilÖvrigt