Balkonginglasning Nyköping

Boka gratis hembesök

Fyll i formuläret och boka ett kostnadsfritt hembesök för offert på inglasning i Nyköping. Välkommen med din förfrågan!

NIKA balkonginglasning

  • Ramfritt vik-in-system
  • Öppna helt eller delvis
  • Skräddarsydda lösningar 
  • NIKA® Trygghet & Support

Gå direkt till snabbguiden att glasa in balkong »

Förläng säsongen på balkongen med NIKA inglasning. Vi erbjuder helhetslösningen från tillverkning till montage med fokus på hållbarhet och kvalité. Företaget grundades 1988 men har en historik inom glastillverkning med anor från tidigt 1900-tal. Vi skräddarsyr lösningar till enskilda privata kunder eller på projektbasis till nyproduktioner och bostadsrättsföreningar.

  Finns bygglov för inglasning? JaNej Var upptäckte du NIKA första gången? Sökmotor (t.ex. Google)InstagramFacebookTidningsannonsRekommendationJag såg en NIKA-bilÖvrigt

   

  Guide för BRF

  Gruppbeställning av inglasningar 

  Här kan styrelse i Brf eller extratillsatt balkonggrupp begära en offert på gruppbeställning av inglasningar i Nyköping. Vill du själv dra igång ett balkonginglasningsprojekt i din förening så kan vi hjälpa dig. Hur ser det ut med bygglov för inglasning i din förening? Läs mer om bygglov och ladda ner ansökan på Nyköpings kommun – bygglov för inglasning »

  Vet du inte om det finns fler intresserade i din förening? Vi kan hjälpa dig att göra en intresseundersökning för att få ett specifikt antal som grund till vår offert. 

  Nyköping – Begär offert

  Gruppbeställning av inglasningar i Nyköping | NIKA® Balkonginglasning

   Finns bygglov för inglasning? * JaNej
   Hur många är intresserade av att glasa in? * 1-910-1920-2930 st eller fler
   Hur hittade ni till NIKA första gången? Sökmotor (t.ex. Google)InstagramFacebookTidningsannonsRekommendationJag såg en NIKA-bilÖvrigt