Varför NIKA®

NIKA Inglasning är en del av Lasimies-koncernen med säte i Finland. Företaget Nika-Lasitus Oy grundades 1988 och har specialiserat sig på att leverera helhetslösningen för inglasning av balkonger, altaner, uterum och balkongtak. Försäljning och montage av NIKA-produkter i Sverige sköts av NIKA Inglasning AB med säte i Stockholm Kungsängen. 

Helhetslösningen för inglasning

 • Över 30 års erfarenhet
 • Tydlighet genom hela processen
 • Uppriktig rådgivning 
 • Egna utbildade montörer
 • Egenutvecklad pålitlig produkt
 • Vi finns kvar efter montage
 • NIKA® Garanti – För din trygghet

Det finns mycket att säga om både produkt och tillvägagångssätt när man väljer att glasa in. Ett av våra främsta mål är att du ska känna dig trygg med ditt köp och njuta av din inglasning många år framöver. Du kan alltid vända dig till oss även efter installation om det skulle vara något – vi lämnar dig inte i sticket! Vårt måtto är att alla våra kunder ska vara nöjda och genom vår fabrik kan vi erbjuda en trygg garanti och support på alla våra produkter. Utöver vår personals kompetens är vi mycket stolta över vår produkt som under många år förädlats till ett pålitligt och stilrent inglasningssystem. Välkommen till Nika!

Offert på inglasningar Brf

– Produkten

NIKA® inglasningssystem är prövat under lång tid och utvecklat för att tåla de påfrestningar vårt nordiska klimat innebär. Våra glaspartier är av härdat glas och uppfyller den tyska DIN-standarden och CE-kraven i EU:s direktiv. Produkterna har genomgått flertalet tester avseende vindtryck, punktbelastning och stöttålighet för samtliga glastjocklekar (6, 8 och 10 mm) vid den finska forskningsorganisationen VTT. 

– Erfarenheten

Vad vore en bra produkt utan erfarenhet? Företaget i helhet och vårt team i Sverige har lång erfarenhet av inglasningar. Vi sätter alltid kunden främst beträffande valet av system och lösning för att skapa bästa slutresultat med hänsyn till fastighetens kravspecifikation och enskilda förutsättningar kombinerat med önskemål. 

– Viljan

Vad vore en bra produkt och lång erfarenhet utan viljan att prestera ett slutresultat i toppklass? NIKA har viljan att visa vad vår produkt och vår erfarenhet kan prestera. Vi är väldigt måna om våra kunder och att leverera ett slutresultat där du kan känna stor belåtenhet.  

– Tryggheten

En pålitlig och hållbar produkt tillsammans med lång erfarenhet och en vilja att prestera ger dig din trygghet. Genom att kombinera detta med vår produktgaranti vill vi erbjuda dig det trygga valet för inglasning. 

– Framtiden

NIKA satsar på framtiden med mål att bli ett självklart val för inglasning i bostadsrättsföreningar, nybyggnadsprojekt och för enskilda inglasningsprojekt. 

– Helheten

NIKA är företaget som erbjuder helhetslösningen. Vi hjälper er med hela processen och analyserar alltid varje enskilt fall för bästa slutresultat – allt för att du ska kunna njuta av din inglasning i många år framöver. Genom vår fabrik kan vi även erbjuda full support för alla våra system även efter garantitiden i det fall olyckan skulle vara framme och någon del har skadats.

Med högklassiga NIKA® inglasningssystem kan du njuta av balkongen och altanen under flera olika årstider. Med ett välbeprövat, pålitligt system, och genom att äga hela processen – från egen tillverkning till montage – vill vi erbjuda dig som kund det trygga valet. Nika Inglasning AB är en del av Lasimies-koncernen.

_

Att välja rätt inglasning

Vid valet av inglasning finns flera faktorer att ta hänsyn till, vi hjälper dig att reda ut vad som gäller beträffande bygglov och konstruktionskrav med dina önskemål som utgångspunkt – välkommen att rådfråga oss!

Följ oss gärna på sociala medier för inspiration: Nika Inglasning Instagram »

 • Kostnadsfritt hembesök med konstruktionsförslag och totalpris
 • Volymrabatt till bostadsrättsföreningar 
 • Rådgivning och hjälp med hela processen
 • Flexibla finansieringslösningar (räntefri avbetalning)
 • NIKA® Garanti

Läs vidare på:

Välkommen!

Tel. 08-410 417 63 E-post: info@nika.se