Jobba hos oss

Karriär inom NIKA®

NIKA expanderar och söker därför intressanta medarbetare som kan vara delaktiga att bygga vidare på vårt varumärke. Vi erbjuder dig en stimulerande och attraktiv arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och utvecklas. Hos oss är just du viktig och blir en del av vårt team som gör att vi tillsammans tar nästa kliv. NIKA har sedan 80-talet levererat kvalitetslösningar inom arkitekturglas för inglasningar av bl.a. balkonger, terrasser samt balkongräcken. Vi utvecklar och tillverkar vår egen produkt med fokus på kvalité och hållbarhet. Med samma fokus vill vi bygga vårt team som hjälper företaget att möta den växande efterfrågan på våra produkter och tjänster.

Känner du att du träffas av vår vision? Då kanske just du är vår nästa medarbetare! Är du en driven och hungrig säljare eller vill du med hög känsla för kvalité och precision arbeta inom konstruktion och montage? Vi erbjuder bra förmåner och en levande miljö att växa i. En arbetsplats ska vara givande, stimulerande och trivsam – en plats där du kan nå framgång – NIKA erbjuder alla verktyg!

Skriv till oss! Använd gärna formuläret nedan och skriv kort om vilket område du skulle vilja arbeta inom så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vår verksamhet och hur det fungerar att arbeta inom konstruktion och montage eller som säljare. Vi söker även fortlöpande efter nya kundtjänstmedarbetare och koordinatorer i takt med vår expansion i Sverige.

Välkommen!

Nika Inglasning AB
Mätarvägen 9
196 37 Kungsängen
Tel. 08-410 41 763
E-post: info@nika.se

Nika-Lasitus Oy grundades 1988 och ingår i Lasimies-koncernen – en av de ledande tillverkarna av produkter för inglasning i Europa. Nika Inglasning AB är huvudkontoret för marknadsföring och försäljning i Sverige.

Skriv till oss