Om Nika

NIKA® – Det trygga valet sedan 1988

Med högklassiga NIKA® inglasningssystem kan du njuta av balkongen och altanen under flera olika årstider. Med ett välbeprövat, pålitligt system, och genom att äga hela processen – från egen tillverkning till montage – vill vi erbjuda dig som kund det trygga valet. Nika Inglasning AB är en del av Lasimies-koncernen.

Kontakta oss

Guide att glasa in

Våra produkter

Inglasning bostadsrättsförening

Varför NIKA?

Historik. Företaget Nika-Lasitus Oy som grundades 1988, är ett innovativt finländskt företag som specialiserat sig på att leverera helhetslösningen för inglasning av balkonger, altaner, uterum samt glasräcken och takkonstruktioner. Genom Nika Inglasning AB, med säte i Stockholm (Järfälla), sköts försäljning och montage av NIKA-produkter i Sverige.

Nika-Lasitus Oy grundades 1988 och ingår i Lasimies-koncernen – en av de ledande tillverkarna av produkter för inglasning i Europa. Nika Inglasning AB är huvudkontoret för marknadsföring och försäljning i Sverige. Koncernens moderbolag, Lasimies Oy, grundades i Finland redan för 70 år sedan och har sedan dess specialiserat sig på skräddarsydda lösningar av arkitekturglas till kunder runt om i Europa. All tillverkning och produktutveckling sker vid fabriken i Lahtis, Finland, där ca 50 anställda arbetar för att möta våra kunders behov.

Välkommen att kontakta oss!